KFC ZAMMEL organiseert gratis VOETBALTRAININGEN

Hallo jongens en meisjes,

Jongens en meisjes die graag voetballen en eens vrijblijvend enkele keren willen komen meetrainen zijn welkom op de terreinen van KFC Zammel.  Onze trainers staan dan klaar om onze spelertjes een leuke training aan te bieden. De training is toegankelijk voor iedereen , ook al ben je nog niet aangesloten. Jullie zijn van harte welkom.

Op alle woensdagen in april van 18.00 tot 19.00 uur voor kinderen geboren in 2017/2016/2015/2014 

Op alle donderdagen in april van 18.00 tot 19.30 uur voor kinderen geboren in 2013/2012/2010 en van 18.30 tot 20.00 uur voor spelers geboren in 2011.

 

Stuur even een mailtje als uw kind wenst deel te nemen. Andere leeftijden zijn ook nog steeds welkom, stuur even een mail  om de juiste trainingsuren te bekomen.

Speciaal voor onze meisjes:

Zou jij ook eens graag willen voetballen samen met andere meisjes?

Dan kan je dit zeker vrijblijvend komen proberen bij onze meisjesafdeling van KFC Zammel. Neem op 24/4/2022 deel aan het supertoffe Futbalista Festival met aansluitend nog enkele vervolgtrainingen. Deze gaan door op zondagen 8 + 15 + 22 mei.

Hier kan je op een speelse wijze deelnemen aan technische circuits, wedstrijdjes en leuke voetbalspelletjes tussen meisjes. Dit alles is volledig gratis (wel even mailen vooraf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Vertel het zeker ook aan uw vriendinnetjes of nichtjes en zo wordt het extra leuk!

Het beloven leuke voetbalmomenten te worden !   

Jij komt toch ook!Meer info op www.kfczammel.be of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.