Ik ben Karin Boeckx. Ik ben één van de API’s van KFC Zammel.

Sommigen kennen mij misschien als mama van Julie, speelster van de Dames B en tot vorig jaar trainster van de meisjes U13. Door haar ben ik al 8 jaar voetbalmama op KFC Zammel. Sinds dit seizoen ben ik ook verzorgster van de Dames B.

Ik ben iemand die het heel belangrijk vind dat je helemaal jezelf kan zijn in eender welke omgeving, en dat je je goed voelt binnen de club. Via enkele opleidingen, georganiseerd door Voetbal Vlaanderen, heb ik mij verdiept in de thema’s “Integriteit” en “Grensoverschrijdend gedrag” omdat het psychische en sociaal welbevinden zo belangrijk is voor ieder van ons.

Beroepshalve ben ik leerkracht. Deze achtergrond maakt dat ik het gewend ben om moeilijke thema’s te bespreken. Ik weet dat het zeer belangrijk is dat er mensen naar je luisteren en dat het kan helpen als er iemand met je meedenkt bij problemen. Daarom wil ik graag mijn ervaring inzetten om dit ook bij KFC Zammel te kunnen doen.

Je kan me een mailtje sturen via API.kfczammel.be of spreek me aan wanneer ik op Zammel ben

Ik ben Tommy Evers. Ik ben de tweede API van KFC Zammel.

Sommigen kennen mij misschien als papa van twee zonen die bij Zammel hebben gevoetbald. Eén ervan is nog actief als scheidsrechter en nog steeds aangesloten bij Zammel. Ook ben ik sinds enkele jaren bestuurslid en doe de website en ledenadministratie.

Ik ben van mening dat iedereen zich thuis moet voelen op de club en dat iedere zichzelf moet en mag kunnen zijn of je nu speler, trainer, délégé, supporter, bestuurslid of sympathisant bent

Beroepshalve ben ik verantwoordelijk voor grotere projecten op mijn werk en dien ervoor te zorgen dat een grote groep mensen deze kunnen realiseren. Vaak hebben deze personen een verschillende achtergrond en cultuur. Dit maakt alles enorm boeiend. Ervoor zorgen dat alle neuzen in dezelfde richting staan is de dagdagelijkse uitdaging. Deze ervaring wil ik dan ook ten dienste stellen bij KFC Zammel als API

Je kan me een mailtje sturen via API.kfczammel.be of spreek me aan wanneer ik op Zammel ben.