Laakdal – U9 Zammel : 2-18

Het was eerder verrassend dat deze wedstrijd toch gespeeld werd. De weergoden hadden al voor heel drassige terreinen gezorgd en op zaterdagmiddag valt er nog danig wat extra vocht uit de lucht.

Onze groenhemden zijn goed ingeduffeld en nemen een vliegende start. Als Morris al vlug een eerste tegen de touwen ramt zijn we vertrokken voor een dominante wedstrijd. Valk daarna omspeelt Dries zijn opponent en stuurt Morris in het straatje die een strakke voorzet voor doel geeft waar Nils er zijn splinternieuwe schoen tegenzet en de bal binnenknalt. Een mooi doelpunt en er zullen er nog een aantal van dezelfde makelij volgen. Groenwit heerst op het glibberige veld en Nils en Yaro kunnen naar hartelust scoren. Ook Cibe en Matteo spelen op niveau en zorgen mee voor het veldoverwicht en kunnen ook de netten doen trillen. Doelman Brent V heeft relatief weinig werk, maar speelt attent mee en heeft 1 prachtige reflex in huis op een knal van dichtbij. We gaan rusten met 0-7 op het bord. Het veld is intussen een slijkpoel geworden maar onze Zammelboys gaan er het best mee om. Ze combineren toch dat het een lieve lust is. Ze spelen de bal goed in de voeten om dan weer af te wisselen met een diepe bal en/of voorzet. De doelpunten gaan er vlot in vandaag. Tevens wordt er prima verdedigt, want dit blijft herhaaldelijk nodig, want het is niet dat Laakdal niet probeert, maar vandaag heersen we op alle plaatsen op het terrein. Morris is vandaag erg gretig en strooit herhaaldelijk met assists en knalt er meerdere tegen de touwen. Nils haalt flink wat power uit zijn nieuw schoeisel en trapt ze vlot binnen vandaag. Yaro is zoals steeds erg efficiënt voor doel, Cibe speelt en keept prima, Matteo was een beetje ziek maar speelde toch verdienstelijk, Dries speelde sterk en pakte een doelpuntje mee via een afgeweken schot en ook Brent bekroonde zijn inzet met een doelpunt waardoor de wedstrijd op 2-18 eindigde.

Vandaag speelde groenwit sterk en liet de thuisploeg niet in de wedstrijd komen. Leuke vaststelling is dat het gevaar van overal kwam en dat iedereen kon scoren vandaag. Knap gespeeld allemaal.

Zorgden voor een knappe wedstrijd: Dries (1), Yaro (4), Morris (4), Matteo(3), Brent (1), Cibe (1), Nils (4)