Verslag Olen United – U9 B: 2-25

Voor de laatste match gingen we op bezoek bij de Olenaars. In de heenmatch hadden we licht de bovenhand gehad, benieuwd wat het vandaag zou geven. Iedereen was op post en had veel goesting om er aan te beginnen. Ons 8 tal ziet in de opwarming een trein voorbij razen en dit geeft de nodige inspiratie. Quinten en Brent S snellen op enkele minuten 4 ballen tegen de touwen en de andere volgen gezwind hun voorbeeld. Langs alle kanten rollen de aanvalsgolven over het terrein met doelpunten van heel wat verschillende voeten. Onze groenhemden combineren netjes en blijken in alle onderdelen sterker dan de tegenstander. We gaan rusten met 1-11 op het bord.
In de tweede helft verslappen we niet en blijven erg gretig verder spelen. We zien iedereen zijn uiterste best doen en de score loopt ver op door prima samenspel afgewisseld met leuke acties.
Ward is niet te stuiten en knalt zijn record aan doelpunten tegen de touwen en Tess speelt een sterke afscheidsmatch. TGV Quinten is een ware sneltrein, Twan en Victor zijn sterk in de recuperatie en omschakeling, Arne en Lenn spelen prima en Brent S toont zich een echte goalgetter. Iedereen speelt dan ook top en zo eindigen we het seizoen met maar liefst 2-25 op het scorebord.
Vandaag toonden onze groenhemden zich veel te sterk voor de moedige thuisploeg. Het gevaar kwam langs alle kanten want iedereen kon een doelpunt maken. Wat een knappe collectieve prestatie, en een mooie afsluiter van het seizoen. Knap gedaan allemaal !

Speelden prima : Brent S (6), Twan (3), Quinten (7), Tess (1), Ward (4), Arne (1), Victor (1), Lenn (2)