Verslag U9 B – Punt Larum : 22-7

Vandaag stond de terugmatch tegen de buren van Punt-Larum op de kalender. De heenmatch ging goed op en af maar werd toch overtuigend gewonnen door groenwit. Benieuwd wat het vandaag zou worden. Onze 3 girls en 5 boys waren er klaar voor en hadden er veel zin. Van bij de start vliegen ze er vol tegenaan en het gevaar komt langs alle kanten. Zo stat er na 4 minuten al 3-0 op het bord na doelpunten van Lore, Lenn en Quinten. De bezoekers rukken regelmatig op maar Liene dirigeert alles netjes weer in de andere richting. Ward en Lore tonen hun goede vorm met nog enkele doelpunten extra. Groenwit speelt prima samen en laat leuke acties met afwisselend goed collectief spel zien en de score loopt gaandeweg verder op. Tess en Lenn zijn ook alom aanwezig en na nog enkele doelpunten van Twan en eentje van Tomas gaan we rusten met 9-3 op het bord.
In het derde kwart is het bijna éénrichtingsverkeer richting bezoekend doel met een reeks doelpunten van Quinten en Twan als gevolg. Ook Ward laat zich opmerken en trapt er nog eentje extra binnen. Ook Lenn kan zijn prima partij bekronen met een doelpunt. In het laatste kwart komt onze girlpower nogmaals boven drijven. Liene, Lore en Tess laten voetballend knappe dingen zien en trappen er nog heel wat tegen de touwen zodat we eindigen met 22-7 op het bord. Zo kon er door alle 8 de spelers gescoord worden wat natuurlijk extra leuk is.
Vandaag waren onze boys and girls veel te sterk voor de moedige bezoekers. Leuk samenspel in combinatie met heel veel inzet zorgde voor heel wat doelpunten. Knap gedaan !

Speelden allen prima: Liene (2), Quinten (4), Twan (5), Ward (2), Lenn (1), Tess (1), Lore (5), Tomas (1)