U9 B – Olen United : 14 – 5

Vandaag weer een lekker weertje om te voetballen en dit tegen een minder gekende tegenstrever voor ons nl Olen United. Benieuwd wat het ging worden. Door allerhande blessures en andere verplichtingen konden we maar met 6 spelers de wedstrijd aanvangen vandaag. Victor was bereid gevonden om ook hier nog even mee te doen zodat we toch een wisselspeler hadden in het begin. Onze groenhemden hebben geen vrees en starten prima aan de wedstrijd. Onze vleugels Lenn en Lore laten hun goede vorm zien en we voetballen enkele leuke aanvallen samen. Brent S opent de score en even later verdubbelt Lore de stand . De Olenaars bieden het nodige weerwerk en zetten doelman Victor aan het werk. En kunnen hem ook eens verschalken. Maar Lucas lost achteraan veel op en kan ook scoren en Lore verschalkt haar opponent en trapt netjes binnen. Het staat 4-1 aan het eerste kwart. Het tweede kwart gaat de wedstrijd evenwichtig verlopen en dient iedereen zijn beste beentje voor te zetten. Ward verzet veel werk en laat zich ook in de combinaties betrekken en het is weer Brent S die de afwerker van dienst is en even later is de net toegekomen Tomas er als de kippen bij om een knappe voorzet ven Lenn in doel te knallen. Wat een binnenkomer ! Er zijn nog mogelijkheden voor Lenn en Lucas maar we rusten na een prima eerste helft met 6-2.
In de tweede helft staat er geen maat op onze youngster Tomas. Hij is helemaal ontketend en wisselt acties en samenspel af en zet op 7 minuten nog een echte hattrick op het scorebord ! Ook Brent S is enorm gretig en scoort de volgende zuivere hattrick. Lenn , Lucas en Ward kunnen verder net niet scoren maar spelen evenzeer erg knap. Door sterk verdedigend werk van onze kant kunnen de bezoekers nog slechts 3 doelpunten tegenscoren in de tweede helft. Lore bekroont haar sterke match met een derde doelpunt en Tomas zet het orgelpunt met zijn 5de en we eindigen met 14-5 op het bord.
Vandaag zagen we een erg goed Zammel dat heel wat leuke acties en mooi combinatiespel liet bewonderen. Een knappe collectieve prestatie ! Bravo aan iedereen !

Speelden vandaag sterk : Lore (3), Tomas (5), Lucas (1), Brent S (5), Lenn, Victor, Ward