Verslag U9 B – Netezonen : 9 -3

Met 8 goed ingeduffelde spelers gingen we vandaag de strijd aan tegen de buren uit Netezonen. Er viel gedurig regen en soms wat natte sneeuw maar ons achterste duiveltjesveld had er geen last van en bleef bespeelbaar. Onze groenhemden hadden er alvast zin in en vliegen er meteen in en de vleugels Twan en Arne rukken meermaals op en via afwerker van dienst Brent S staan we in de 4de minuut al 2-0 voor. Er wordt goed gespeeld en een vinnige Ernest doet zijn duit in het zakje en we staan 4-0 voor in de 8ste minuut. Nu nemen de bezoekers het heft meer in handen en gaat de wedstrijd goed op en af. Ze stuiten enkele malen op een zeer attente doelman Lucas , maar in de 20ste min is het toch 4-1. Het sein voor groen wit om weer over te nemen. Ward en Tess spelen prima en combineren knap mee vandaag. Ernest en een bedrijvige Lenn kunnen de score verder laten oplopen tot 6-1 aan de rust.
In de tweede helft zit de wedstrijd helemaal in evenwicht en dient er met volle overgave gespeeld te worden. Er zijn kansen voor beide teams, maar de doelmannen doen aan beide zijden hun job. Een gretige Lucas kan eens uitbreken en ook netjes afronden en Ernest knalt er nog eentje onhoudbaar tegen de touwen. De bezoekers geven niet op en scoren ook nog 2x en het laatste wapenfeit is voor Lenn die de 9-3 eindstand op het bord zet.
Vandaag toonde groenwit de nodige inzet en gretigheid. Er werd goed samengespeeld en zo toonden ze zich iets sterker dan de bezoekers. Proficiat aan allen !

Speelden prima : Tess, Ward, Ernest (4), Lucas (1), Lenn (2), Arne, Brent S (2), Twan