Verslag U9 B –Berg&Dal : 20-2

Op een wit tapijt verzamelden we met 8 goed ingeduffelde groenhemden om de strijd aan te gaan met Berg&Dal. Voor nieuwjaar waren ze steeds net te sterk, benieuwd wat het vandaag zou worden.
Het was koud maar echt bibberen was er niet bij want al vlug kwam het ochtendzonnetje voor enige verwarming zorgen. Onze groenhemden trekken prima van leer en domineren van in het begin de wedstrijd. Ons damestrio laat zich vandaag van hun beste kant zien en we voetballen steevast op de helft van de tegenstander. Liene met de voorbereidingen en Lore die er al snel enkele in het mandje trapt. Als B&D oprukt is er steeds een attent en klaarkijkend spelende Ernest om de zaakjes onder controle te houden. Er worden heel wat aardige combinaties op de mat gelegd en de score wordt door de familie Willems netjes aangedikt. Tess speelt prima en scoort vlot vandaag alsook Arne die meermaals de weg naar doel kan vinden. Als Lenn even voor rust zijn eerste kan binnen leggen staat het 8-0 aan de pauze. Lucas is blij dat hij zijn (bijna werkloze) keepersplunje kan uittrekken en mee de arena in kan trekken. In het derde kwart is hij ontketend en werkt de ene na de ander tegen de touwen. Groenwit blijft goed samenspelen en de doelpunten gaan er erg vlot in vandaag. Via Lenn en Ernest lopen we nog verder uit en ook Ward kan zijn prima wedstrijd bekronen met een knaller tegen de touwen. Maar onze dames zijn nog niet voldaan en in de laatste 6 minuten scoren Lore, Tess en Liene er nog een aantal extra. Wat een girlpower zeg ! We eindi0gen met 20-2 op het scorebord.
Dankzij een collectief gave prestatie stonden er overduidelijke cijfers op het bord vandaag. De bezoekers hadden geen wisselspelers en dat werd in de tweede helft voelbaar. Groenwit bleef echter gedreven en met veel overgave spelen met een mooi resultaat als gevolg. Het gevaar kwam langs alle kanten want alle 8 de spelers konden scoren !!! Bravo iedereen !

Speelden vandaag prima: Liene (2), Tess (3), Lore (3), Ward (1), Lenn (2), Ernest (2),Arne (3), Lucas (4)