Verslag U9 A – Wezel : 20-11

Een stralend blauwe hemel, een licht bevroren terrein en een onbekende tegenstander genaamd Wezel, dat waren de ingrediënten vandaag voor de tweede wedstrijd na nieuwjaar.
De aanvangsminuten zijn eerder voorzichtig langs beide kanten en we zien enkele schuchtere pogingen van Morris en Matteo die echter nog de nodige overtuiging missen. In minuut 5 breekt dan toch de ban als een vlotte combinatie wordt afgerond door Brent V. De wedstrijd blijft vrij evenwichtig verlopen en doelman Victor wordt ook enkele malen op de prof gesteld. Wij gaan efficienter om met de mogelijkheden en Quinten en Morris zetten een 3-0 tussenstand op het bord na het eerste kwart. In het tweede kwart komt Wezel furieus opzetten en op 5 minuten tijd zetten ze de bordjes weer in evenwicht. Daarna vind groenwit het welletjes en steken ze een tandje bij. Mattis en Twan spelen prima en Matteo scoort dan enkele malen op korte tijd alsook een gretige Quinten en een vinnige Morris waardoor het 8-3 staat als we gaan rusten. In de tweede helft blijven we vlot scoren, maar de bezoekers hebben enkele zeer vinnige spelers die dit ook goed kunnen waardoor er aan beide zijden nog een hoop doelpunten vallen. Gelukkig maken wij er steeds enkele meer dan hun . Mattis en Brent S hebben ook de weg naar de netten gevonden intussen en Victor en Twan waren er kortbij. De anderen dikken hun totaal nog aardig aan waardoor er op het eind van dit doelpuntenfestival 20-11 op het bord staat.
Vandaag speelde groenwit een doelpuntrijke wedstrijd die best goed over en weer ging. Toch was de thuisploeg sterker en kwam de overwinning nooit in het gedrang. Bravo aan allemaal !

Speelden prima : Morris (4), Mattis (4), Matteo (4), Quinten (4), Twan, Brent V (2), Brent S (2), Victor