Verslag U9 A – Laakdal: 17-3

Als laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft stond er met de komst van Laakdal nog een stevige tegenstander op de kalender. Zij hebben een sterke groep en we waren benieuwd wat het vandaag ging worden. In de heenmatch was het heel spannend en was er maar 1 doelpunt verschil.
We starten sterk en de aanvangsminuten zijn voor de thuisploeg en via Morris en Matteo staan we al vlug 2-0 voor. We merken dat er toch een aantal andere spelers bij de bezoekers aanwezig zijn en deze hebben het soms moeilijk met de snelheid van ons team. Morris en Matteo hebben nog enkele kansen op korte tijd, maar het lukt effe net niet. Dan verloopt het spel een tijdje evenwichtiger maar wordt er soms heel pittig in duel gegaan. Dries en Liene spelen sterk en hebben de zaak onder controle, Victor is attent in doel en Mattis is enkele malen dicht bij een doelpunt. We komen even voor de break dan toch op 3-0 via Ernest. In het tweede kwart gaat het goed op en af en lukken de bezoekers er ook in om 2x tegen te scoren. Groenwit speelt aardig en verdeelt de doelpunten onder Liene, Matteo en Ernest en zo staat het 6-2 aan de pauze.
Tijdens de tweede helft steken we een tandje bij en is het bijna al groenwit wat de klok slaagt. Ons 7-tal speelt sterk en legt heel wat leuke combinaties op de mat. De aanvallen rollen langs alle kanten over het terrein en we zien nog heel wat doelpunten tegen de touwen vliegen. De bezoekers doen hun best maar kunnen het tempo niet blijven volgen. We eindigen op 17-3 na een sterke tweede helft.

Speelden prima : Liene(2), Matteo(4),Dries (1), Victor(2), Morris (6), Ernest(2), Mattis