U8 B – Pulle : 7-9

Met de komst van Pulle stond een onbekende tegenstrever op de kalender en waren we benieuwd wat deze match zou brengen.

Door het uitvallen van Brent S en Rik werden Liene en Quinten bereid gevonden om ook aan deze wedstrijd mee te doen. Intussen stonden de hemelsluizen weer open en werd de wedstrijd gestart.

Onze withemden gaan goed van start en laten zich niet doen. Er wordt met inzet gespeeld en het spel gaat op en af. Liene en Lore kunnen de eerste doelpunten scoren en aan het eerste kwart staat het 2-0. In het tweede kwart komen de bezoekers sterk voor de dag en lukken in enkele doelpunten maar dan kan Ward tegen scoren na een mooie collectieve aanval van onze withemden. Lucas speelt ook prima mee en een sterke Mattis doet er nog enkele bij en we rusten met 5-3 op het bord.

De tweede helft blijft heel evenwichtig verlopen. Tess en Ward spelen attent en Victor is gretig in de duels. Kansen voor Liene, Quinten en Lucas lukken net niet maar Mattis vind vandaag wel vlot de weg naar de netten. De bezoekers geven zich niet gewonnen en aan de laatste break staat het 7-8.

De laatste 15 min wordt er langs beide kanten fel gestreden om de bal in doel te krijgen maar de vermoeidheid begint te wegen op het zware veld. Het lukt enkel Pulle nog 1 keer waardoor de 7-9 eindstand op het bord staat.

Vandaag speelden onze U8tjes een prima wedstrijd met de nodige inzet, leuke combinaties en enkele mooie doelpunten. Het was een evenwichtige wedstrijd die niemand verdiende te verliezen.

Speelden prima vandaag : Victor, Ward (1), Liene (1), Lore (1), Quinten, Mattis (4), Lucas, Tess

Brent S was ziek.

Langs deze weg wensen we nog een spoedig herstel toe aan de onfortuinlijke Rik die we enkele weken zullen moeten missen.