Netezonen B – Zammel B : 12-9

Voor de korte verplaatsing naar Netezonen vandaag stonden 7 zammelse duiveltjes paraat om het beste van zichzelf te geven.

We starten de wedstrijd goed en onder aanvoering van Ernest trekken we ten aanval en hij kan ook de score openen. De wedstrijd gaat evenwichtig op en af tot de thuisploeg in de 8ste minuut de gelijkmaker kan scoren. Dan is de thuisploeg een aantal keren bijzonder efficiënt en lopen ze uit tot 1-6. Ons team blijft zich goed inzetten en Victor, Ward en een sterk spelende Lore zetten druk vooruit. Dan gebruikt Rik zijn snelheid en hij trapt de 2-6 binnen. Voor rust scoort de thuisploeg er nog eentje zodat het 2-7 staat.

Na de rust blijven we allemaal er vol tegenaan gaan en nu is het Zino die enkele doelpunten kan scoren. Victor is ook dicht bij een doelpunt. Lucas toont zich en hij kan ook de netten laten trillen. Lore is sterk achteraan en lost heel veel op en verzorgt ook het uitvoetballen. Ward zorgt er mee voor dat Netezonen nu veel minder kan scoren en Ernest, Rik en Lucas kunnen er om beurt nog eentje netten.

Zo wordt de tweede helft duidelijk gewonnen door onze groenhemden, maar staat er op het scorebord 12-9 als eindresultaat. Na een duidelijke achterstand opgelopen te hebben in de eerste helft, gingen de kopjes niet naar beneden. Integendeel, onze U8 tjes toonden de juiste mentaliteit en speelden toch nog een sterke tweede helft .

Speelden een spannende match vandaag: Rik (2), Lore, Ernest (3), Victor, Zino(2), Ward, Lucas (2)