U8 A– Exc Vorst : 6-14

Op deze koude zaterdag kwam Exc Vorst op bezoek. Dat zou geen makkelijke wedstrijd worden want de vorige 2 keer waren zij veel te sterk gebleken. Benieuwd wat we vandaag konden tegen doen.

De bezoekers starten het felst en al vlug staat de 0-1 op het bord. Maar onze groenhemden laten zich niet doen en gaan er vol tegenaan. Er worden enkele leuke combinaties op de mat gelegd en via Ernest kunnen de netten enkele malen trillen. Ook Vorst doet dit en de wedstrijd gaat goed op en af en verloopt vrij evenwichtig. Na het eerste kwart staat het 2-3. In het tweede kwart gaan de bezoekers toch meer overwicht hebben. Ze beschikken over een sterke speler die nu duidelijk het wedstrijdbeeld gaat bepalen. Onze U8 tjes doen allen prima hun best maar onze aanvallen worden telkens op tijd geneutraliseerd en wij krijgen er wel een aantal in ons mandje waardoor we rusten met 2-7 op het bord.

In de tweede helft blijven we zeker aardig mee voetballen en onder aanvoering van een beresterke Liene worden er heel wat duels gewonnen en ze start tevens ook menig aanval op. Quinten en Ernest tonen regelmatig hun snelheid en rukken gevat op. Jitse en Sylvan laten zich ook opmerken en Lore en Twan hebben enkele leuke acties in huis en Arne is ook attent aan het spelen maar we kunnen enkel via Liene scoren dit kwart en de bezoekers tonen zich wel efficiënter waardoor het 3-12 staat. In het laatste kwart steken we dan even een tandje bij en kan Quinten zijn goede wedstrijd ook bekronen met een doelpunt. Liene is nu niet te stuiten en doet er nog enkele bij. De laatste doelpunten zijn voor de bezoekers en zo eindigen we met 6-14 op het bord.

Vandaag speelden onze groenhemden best een prima partij. Er werd gestreden voor zowat elke bal en ze lieten een aantal leuke combinaties en dribbels zien waardoor er ook vele kansen bij elkaar gespeeld werden. Ze mogen zeker met opgeheven hoofd terugblikken op deze wedstrijd.

Speelden vandaag : Liene (3), Ernest (2), Quinten (1), Jitse, Sylvan, Twan, Arne

Lola was ziek.