TORNOOI U8 IN SKS HERENTALS

De eerste wedstrijd van de dag is tegen het sterke SKS. Onze 7 groenhemden hebben er zin in en starten furieus. We spelen 3’ en we staan zowaar 0-3 voor na doelpunten van Ernest en Morris.

Dan komt echter SKS toch op het voorplan en dichten de kloof en na 15minuten staat het 3-3. De wedstrijd gaat prima op en af en op het vrij grote terrein moet er enorm veel weg afgelegd worden, iets wat onze groenhemden allemaal prima doen. Via een sterke Quinten komen we weer op voorsprong, maar de thuisploeg laat niet begaan en komt weer gelijk. In de laatste minuut kan morris dan een vrije trap verzilveren en zo is de nipte overwinning een feit, 4-5 is de eindstand.

Doelpunten waren van Morris (3), Ernest (1), Quinten(1

 

De tweede wedstrijd is tegen Herselt, een team waarbij we ook bij de les zullen moeten zijn.

De eerste 5 minuten zijn evenwichtig maar dan kan Dries de score openen en even later doen Quinten en Morris er nog eentje bij zodat het 0-3 staat. Dan komt Herselt goed opzetten en ze milderen tot 2-3. Onz u8tjes spelen prima en op 2’ minuten wordt Ernest 2 keer het straatje ingestuurd en hij knalt 2x met zijn mindere linker erg knap hoog in doel. Er wordt door iedereen prima gewerkt en met veel inzet gespeeld en op het eind staat er 2-5 op het bord.

De laatste wedstrijd dienden we nog tegen Beekhoek te spelen. De mannen van Ten Aard kunnen als eerste de score openen maar vanaf dan neemt de Zammelse brigade het heft volledig in handen en wordt er vlot gecombineerd en loopt het doelpuntenaantal gestaag de hoogte in. Onze groenhemden laten mooie dingen zien en we zijn duidelijk sterker dan Beekhoek.

We eindigen met 10-2 op het bord na doelpunten van Arne (2), Liene (1), Quinten (3), Morris (2), OG(2)

Zo kunnen we terugblikken op een geslaagde tornooidag. Veel inzet, aardig wat doelpunten en iedereen prima gespeeld. Knap gedaan allemaal: Liene, Dries, Rik, Arne, Quinten, Morris, Ernest