Verslag Herselt – U8 A : 10-10

We trokken met 7 spelers naar Herselt vandaag om voor de eerste keer dit seizoen blauwwit te bekampen. De aanvangsfase verloopt heel evenwichtig en er wordt gestreden voor iedere bal aan beide zijden. De thuisploeg kan als eerste de score openen na 7’ maar onze groenhemden regeren gevat via een doelpunt van Mattis. Dan is een erg gretige Quinten enkele malen succesvol na goed inspelen van Liene. Aan de eerste break staat het 2-3. In het tweede kwart is er een sterk spelende Mattis die een gretige Lenn bediend en deze trapt hard binnen. Dan is het de beurt aan de thuisploeg om er weer enkele te netten en vooraleer we gaan rusten zet Quinten de 5-5 op het bord na goed storend werk van Ward en Brent S . Na een leuke eerste helft hangen de bordjes in evenwicht.

In het tweede kwart wordt er nog steeds met veel inzet gespeeld, maar scoren doen we enkel na een mooie actie van Victor die de bal ook strak binnentrapt. Er worden nog heel wat rushes van Quinten en Brent S niet verzilverd. De bezoekers leggen er ook eentje in het mandje maar stuiten verder op een sterke Liene en het blijft 6-6. In het laatste kwart gaat het scoren dan plots weer veel beter, maar dit doet ook de thuisploeg spijtig genoeg. Mattis kan enkele mooie aanvallen afronden, maar de thuisploeg kan enkele makkelijke doelpunten scoren en enkele minuten voor tijd staan we 10-8 achter. Groenwit perst er nog een laatste eindspurt uit en Liene kan er 2 tegen de touwen jagen zodat er een meer dan verdiend gelijkspel op het scorebord staat: 10-10.

Ons 7-tal speelde vandaag met een groot hart en veel inzet en liet bij vlagen leuke dingen op de mat zien. Knap gedaan allemaal !

Speelden vandaag prima : Liene (2), Quinten (3), Lenn(1), Victor (1), Ward, Brent S, Mattis (3)