Onze voorlaatste match van dit jaar is weerom vooruitgeschoven. Dit heeft het nadeel dat het reeds lekker warm is als we de velden van Bouwel bereiken. De thermometer geeft 26°C. Trainer Lorenz kan beschikken over een ruime kern dus we kunnen voldoende wisselen.

De thuisploeg gaat er flink in en kan al snel een corner versieren. Ook wij doen dit 8 minuten later. Robbe zet hem om met een 1-2tje met Bellie en legt voor, Tycho knalt op doel en de keeper duwt terug in hoekschop. Twee keer mag Robbe en hem zetten en dan knalt Arthur de 0-1 tegen de netten. We merken ook dat de arbiter soms eigenaardige beslissingen neemt. Blijkt zijn tweede match te zijn. We appriciëren dat er nog jonge mensen dit willen doen, maar in het heetst van de strijd is de man kop van jut.

Het tweede kwart kans voor Brecht op aangeven van Joppe, maar de keeper laat scoren niet toe. Even later voorzet Brecht naar Matse. Matse verschalkt de keeper maar een teruggekomen verdediger veegt de bal net voor de lijn weg. Joppe kopt in de 34e minuut nog een corner net naast de paal en met een kans van Brecht gaan we rusten.

Bouwel komt versterkt uit de kleedkamer. Eerst slepen ze een corner uit de brand, maar de 1-1 krijgen ze op een presenteerblaadje. Knullige inworp van de keeper, een voet ertussen en we staan gelijk. 10 minuten voor het uur corner voor Zammel, we scoren niet maar de rebound komt supersnel. Tibo kan de bal redden, maar als hij uittrapt, is de bal sneller terug en kijken we aan tegen een 2-1 achterstand. Beide ploegen gaan een versnelling hoger spelen en de match wordt pittig. De scheids heeft zijn handen ermee vol maar is het overzicht kwijt. Jarne O is het eerste slachtoffer, de vrijschop wordt niet benut.

Op dit elan start het laaste kwart. Als Robbe stevig wordt aangetikt en verzorging nodig heeft is het hek van de dam. Sommige supporters houden het niet meer en gaan afkoelen in de kantine. De rest van de partij heeft niet veel met voetbal te maken en moet dus ook niet in het verslag komen. Het enige dat we wel nog moeten vermelden is de gelijkmaker die Joppe van ver scoort. Hij lobt de bal mooi over de keeper en legt de 2-2 eindscore vast.

Tumultueuze wedstrijd met niet het beste voetbal. Volgende week zondag mogen we thuis het seizoen afsluiten tegen Ramsel. Tot dan.