Overzicht seizoen 2019-2020:

We hebben dit jaar ook weer stappen omhoog gezet , goed voetbal gebracht en vooral veel plezier beleefd met onze fantastische ploeg. Vanaf U7 heb ik de meeste al onder mijn hoede , als we het parcours vanaf dan tot nu bezien , is dit alleen maar een dikke verdienste van jullie , hard werkende spelertjes , leergierig , super discipline , super mentaliteit , super inzet elke week. Ik weet van mezelf dat ik een voetbal zot ben en veel vraag en verwacht van jullie , maar dat is natuurlijk met de positieve bedoeling om jullie een prima opleiding te geven naar de toekomst. Jullie zijn een super groep om mee te werken. Jammer genoeg heeft de Corona roet in het eten gegooid , ik had eerlijk gezegd wel een heel ander einde van het seizoen voorgesteld , waarschijnlijk iedereen wel. We waren nog in de running voor Cup Het Nieuwsblad , waar naar mijn gevoel nog veel in zat , we zaten in de halve finale en konden zeker de finale halen als we natuurlijk het topvoetbal bleven brengen , jammer genoeg zullen we dit nooit weten. Jef had ons mannen ook in Nederland ingeschreven voor 2 nieuwe tornooien , waar we nog niet geweest waren , altijd leuk een dagje Nederland , deze werden ook gecanceld. Uiteindelijk was onze laatste match in Herenthout ook het einde van mijn trainerscarriere , ik stop als jeugdtrainer omwille van bouwplannen , met pijn in het hart wel. Jammer genoeg valt ook nog eens heel de ploeg uiteen , maar dat kunnen we natuurlijk niet tegenhouden. Ik wens elk spelertje van men hele ploeg het beste in de toekomst , waar je ook gaat voetballen , wat je ook gaat doen van sport , zorg dat je het graag doet , dat is het belangrijkste nog altijd , een dikke chapeau en merci dat ik 6 jaar jullie trainer mocht zijn , ik heb er enorm veel van geleerd en het altijd met de volle 200% goesting gedaan. We hebben op die 6 jaar tijd van onze ploeg een echte machine van gemaakt , we werden sterker en sterker met de jaren en dat hebben we vaak mogen horen van onze tegenstanders. Dikke chapeau gasten en daar mag je fier op zijn.

Nog even een bedankje aan alle mama’s , papa’s , grootouders , ... die ons mannen altijd op tijd op de training en de wedstrijden brengen. Aan al onze trouwe supporters die er elke week bij zijn. Aan alle vrijwilligers en helpers in Zammel , onze terreinverzorger die ons tapijten altijd piek fijn in orde brengt , en degene die ik nog allemaal vergeten ben natuurlijk! Ik wil Ludo Verwimp ook bedanken om telkens aanwezig te zijn bij de thuiswedstrijden , hij zorgde er altijd voor dat de wedstrijd op een faire manier gespeeld kon worden , merci scheids!! 

Ik kom zeker nog eens kijken naar iedereen , volgend seizoen ben ik jullie supporter nummer 1! Veel succes mannen en hopelijk zie ik jullie binnen een paar jaar ergens bij de seniors! De 6 mooie jaren kunnen ze mij al niet meer afpakken met misschien wel de beste lichting die ik al in Zammel getraind heb. Tot snel kleppers!!!!

 

Even een overzicht van enkele statistieken van ons U12'kes:

Aantal trainingen ( 56 in totaal ):

- Rist: 41

- Dante: 36

- Azeddin: 39  

- Zeb: 46 

- Matze: 53

- Tiebe: 51

- Arne: 38

- Gust: 15

- Thomas: 48

Aantal wedstrijden ( 56 in totaal ):

- Rist: 56

- Dante: 46

- Azeddin: 35   

- Zeb: 54

- Matze: 54

- Tiebe: 52

- Arne: 53

- Gust: 5

- Thomas: 52

Aantal doelpunten:

- Rist: 30 

- Dante: 30

- Azeddin: 13

- Zeb: Veel reddingen 

- Matze: 17

- Tiebe: 47

- Arne: 31

- Gust: 1 

- Thomas: 100

Aantal gescoorde penalty's:

- Rist: 14 op 24

- Dante: 11 op 21

- Azeddin: 6 op 18

- Zeb: 8 op 22

- Matze: 13 op 24

- Tiebe: 12 op 24

- Arne: 7 op 20

- Gust: 0 op 0

- Thomas: 8 op 22

Aantal wedstrijden: 56

Winst: 45

Verlies: 7

Gelijk: 4 

Aantal gemaakte doelpunten: 300

Aantal tegen doelpunten: 77

Uiteindelijk ook mijn laatste verslag , ik heb enkele jaren mijn fantasie wat laten werken en hopelijk waren de verslagen een beetje interessant. Niet altijd makkelijk om een heel wedstrijdverslag te maken , we hebben er het beste van gemaakt. Tot de volgende , mijn pen en papier gaat terug onder het stof!