SKS Herentals - KFC Zammel U12: 23 februari 2019
Uitslag 8-3

Het was helemaal niet goed vandaag…’

Vroege verplaatsing naar SK Herentals vandaag. Prima weertje en prima veld. Alle 10 onze kornuiten waren aanwezig. Wel hier en daar wat spierperikelen, die heel waarschijnlijk een gevolg zijn van groeipijnen.
De opwarming liet al een 1ste indicatie dat niet iedereen even fris aan deze match zou beginnen. Velen stonden lusteloos de oefeningen af te werken. De vraag naar focus kwam ook al niet bij iedereen binnen.
Van bij de aftrap vertaalde dit zich meteen in achter de bal hollen, slechte passes, te ver van de man spelen, geen diepgang, duels uit de weg gaan… Het zou een moeilijke ochtend worden en dat zette zich logischerwijze ook om in tegendoelpunten… Blij mochten we zijn dat het er na 43 minuten maar 7 waren. We zetten daar heel weinig of niets tegenover.
Pas in de 44ste minuut konden wij ons eerste goaltje in 194 (!) minuten scoren. Het is Floris die op een knappe voorzet vanop links van Korneel, mooi kan afronden. 4 minuten later zijn de boodschappen van trainer en délégé toch enigszins binnen gekomen en brengen we onze ruime achterstand terug tot 7-2. Het is nu Floris die na een stevige rush op rechts, strak voorzet en Korneel al even knap met zijne linker (!)binnenknalt. Herentals scoort daarna nog de 8-2, maar onze groenen mogen in de allerlaatste minuut van de partij nog 1 keer juichen als Korneel weerom stevig uithaalt.Eindstand 8-3.

Conclusie: We leverden vandaag wellicht onze zwakste prestatie van het seizoen af. We weten dat jullie kunnen voetballen en het is dan ook frustrerend om jullie op die manier te zien spelen.
Volgend weekend een zaterdagje rust, maar daarna verwachten we van jullie dat jullie ons terug tonen wat samen voetbal spelen is!
Ik wil toch 1 uitzondering maken voor Korneel. Hij was vandaag de enige die op niveau presteerde. Zowel in zijn verdedigende taak in de 1ste helft als in zijn aanvallende impulsen in de 2de helft. Knap gedaan, Korneel!

Zij scoorden: Floris (1x) – Korneel(2x)

Zij speelden: Korneel Wuyts, Kobe Belmans, Lomme Hannes, Sander Herrijgers, Senne Binnemans, Floris Vangrieken, Lennert Van Echelpoel, Wout Caethoven, Ferre Leysen, Xander Vervoort