Verslag  U11 B – Houtvenne : 2-16

Vandaag moesten we de strijd aangaan met Houtvenne.  Daar hadden we nog niet tegen gespeeld begin september omdat zij zich in een andere reeks hadden uitgeschreven wegens enkele verlieswedstrijden en dan maar in onze reeks hadden ingeschreven. Benieuwd wat het zou worden.

Voor deze gelegenheid konden we op massale steun rekenen van onze U10 waarvoor dank.

We starten aan de wedstrijd en merken al vlug dat het niet van de poes gaat zijn vandaag. Het balbezit is vooral voor Houtvenne en na en paar minuten staat de 0-1 op het bord. Wij kunnen reageren via een uitbraak van Liene die Sebastiaan voor doel afzondert en het staat 1-1. Maar vanaf dan gaat het spel veelal op onze helft door en wij raken er nog moeilijk uit. De bezoekers hebben enkele spelers in hun rangen die het verschil maken en de score vlot opdrijven. Wij proberen allen ons best te doen maar het is een ongelijke strijd vandaag. Houtvenne is gretiger en reageert veel sneller op iedere bal. We kunnen enkel via Rinse nog eens scoren en rusten met 2-10 op het bord.

 In het derde kwart spelen wij dan even sterk met heel wat doelpogingen, maar de bal wil er maar niet in.  Hier verdienden we toch enkele doelpunten. De  bezoekers tonen wel hun efficiëntie en we eindigen bij 2-16.

Onze U10/U11 selectie deed vandaag zeker wel hun uiterste best maar moest zich neerleggen bij het overduidelijke meesterschap van deze bezoekers.

Speelden vandaag : Liene, Victor, Rinse (1), Lowie, Lander, Sebastiaan( 1), Stan, Daan, Arne, Jonas, Brent S, Xim