Gelukkig konden de jeugdwedstrijden nog doorgaan. Daar de kleedkamers dienden gesloten te blijven hadden we gelukkig de weersomstandigheden toch mee zodat dit allemaal best meeviel.

De wedstrijd gaat van start en onze groenhemden laten zien dat ze er zin in hebben. Ze gaan gedreven de duels aan en proberen enkele combinaties op te zetten. Na 4 minuten zet een gretige Quinten de bal voor en is het Vinn die de openingstreffer kan scoren. Een gretige Milan heeft enkele schoten in huis maar voorlopig missen ze nog de juiste richting. De tegenprikken van Tongerlo worden door een attente verdediging in de kiem gesmoord. In het tweede kwart kunnen we het lichte overwicht verder uitbouwen. Eerst kan Milan een mooie actie afronden en enkele minuten later is het Jonas die een uitgesponnen aanval tegen de touwen kan trappen. Er worden ook nog enkele kansen gemist. Zo gaan we rusten met 3-0 op het bord na een goede eerste helft van onze kant met veel inzet en overgave.

Na de pauze zakt echter de inzet wat weg en de bezoekers profiteren hiervan met een eerste doelpunt. Groenwit slaagt er even niet meer in om te voetballen. Enkele reageren wat paniekerig aan de bal en anderen gaan dan weer  te lang lopen met de bal en zo wordt er te weinig samengespeeld. Tongel doet dit nu met iets meer overgave en ze kunnen de aansluitingstreffer scoren. We gaan het laatste kwart in met 3-2 als tussenstand en vragen om terug meer samenspel en inzet te laten zien.

In het laatste kwart is er terug beterschap en krijgen we enkele uitgelezen kansen maar de bezoekende doelman heeft enkele prima reddingen in huis. De bezoekers netten de gelijkmaker wel en zo wordt het nog een spannende slotfase. Hierin hebben beide ploegen nog de kans op de overwinningstreffer en is de spanning te snijden. Maar uiteindelijk verdiende deze wedstrijd misschien geen verliezer en blijft het gelijkspel op het bord staan .

Na een goede eerste helft hadden onze U11 een duidelijke terugval in het derde kwart maar ze herpakten zich toch om het verdiende gelijkspel in Zammel te houden en dit na een toch wel spannende wedstrijd.

Speelden vandaag: Levi, Vinn(1), Jonas(1), Lucas, Milan (1), Mattias, Jerlinio, Twan, Quinten, Tomas, Yassine