Alweer leuke omstandigheden om te voetballen vandaag bij dit mooie weer en een schitterende grasmat. Tegenstander van dienst was  Laakdal en ons 12-tal was er klaar voor.

De wedstrijd gaat van start en in de aanvangsminuten gaan we gevat de strijd aan. Er zijn enkele schuchtere pogingen te noteren maar uitdrukkelijk gevaar is er nog niet. Na en evenwichtige eerste 10 minuten komt Laakdal stilaan meer op het voorplan met 2 doelpunten op 2 minuten.  Na het eerste kwart staat het 0-2. De bezoekers zijn daarna een periode telkens iets gretiger dan groenwit en als we ook nog enkele cadeautjes uitdelen worden deze in dank aangenomen en staat er een tussenstand van 0-5 op het bord.  Het is een gretige Xim die voor ons de 0 van het bord knalt. Op slag van rusten laten we er nog eentje makkelijk binnentrappen en zo staat het 1-6 aan de rust na n minder 2de kwart

Tijdens de rust vragen we om allemaal iets gretiger te zijn en net iets sneller te reageren en proberen we om de tweede helft alsnog te winnen. Groenwit pikt dit goed op en nu volgen er meerdere kansen.  Rinse, Rik, Vinn en Quinten zetten goed druk en we scoren ook via Twan, Vinn en Jer en zien nog enkele wenkende kansen onbenut.  Achteraan staan Arne,Levi, Jonas, Ward  en Lucas nu goed hun mannetje. Na een prima derde kwart is het dan 4-7 als tussenstand.    In het laatste kwart blijven we strijden maar scoren zit er niet meer in hoewel er meerdere mogelijkheden onbenut blijven. De bezoekers trappen in de laatste minuut de 4-8 eindstand op het bord.

 Na een degelijk eerste kwart en een zwak tweede kwart was er een duidelijke achterstand. Toch probeerden onze U11 er  nog iets van te maken en ze speelden een goede tweede helft waarin ze nog enkele goatltjes extra hadden kunnen scoren.

Speelden  vandaag: Ward, Rik, Levi, Lucas, Jerlino (1), Jonas, Xim (1), Quinten, Twan (1), Vinn (1), Rinse, Arne