Voor de start van het nieuwe seizoen was er nog wat lastminute speurwerk nodig om toch een wedstrijd te kunnen spelen. Door een laattijdig forfait in onze reeks moesten we hals over kop nog een andere tegenstander zoeken.  Gelukkig was Kasterlee ook vrij en tevens bereidwillig om naar Zammel te komen, waarvoor dank.

Ideale weersomstandigheden, een voltallige kern van 12 gretige spelers en een perfecte grasmat waren de ingrediënten om er een leuke pot voetbal van te maken. Groenwit gaat gedreven van start en onze nieuwkomers Vinn en Jerlino laten zich na enkele minuten opmerken en Vinn zet de openingstreffer op het bord. Kasterlee kan even later tegenscoren en zo is het duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Ze zullen om de beurt nog scoren. Zammel laat leuke dingen zien en onze 3 U10 boys laten zich opmerken met veel inzet en een klare kijk op de zaken. Iedereen speelt vol overgave en het is een gretige en efficiënte Jerlino die de 3-2 ruststand laat noteren.   

In de tweede helft gaat Zammel door op de ingeslagen weg en we lopen uit tot 5-2 via weer Jerlino. Hij profiteert van het collectieve spel en werkt netjes af. Kasterlee heeft zeker ook nog mogelijkheden en kan ook tegenscoren maar onze achterhoede speelt prima en samen met onze doelmannen voorkomen ze erger. Aan de overkant worden door goed samenspel nog wenkende kansen bij elkaar gespeeld maar we kunnen enkel via Twan nog 1 benutten en zo eindigen we met 6-4 als eindstand.

Vandaag zagen we een leuke match tussen 2 evenwaardige teams die tot het laatst alles gegeven hebben.  Groenwit toonde zich iets efficiënter dan geelzwart. Werkelijk alle 12 spelers hebben prima samengewerkt en alzo een mooie overwinning behaald. Proficiat aan allen !

Speelden prima vandaag: Ward, Rik, Tomas, Levi, Lucas, Jerlino (4), Jonas, Lowie, Mats, Quinten, Twan (1), Vinn (1)