White Star - KFC Zammel U11: 7 oktober 2017
Uitslag 4-6

1 absolute uitblinker in prima wedstrijd’

We zitten midden in de herfst en in deze periode van het seizoen is de kans groot dat het weer niet de aangenaamste parameter van de wedstrijd is. Regen, wind en de merkelijk koudere temperaturen zijn ook in Turnhout niet anders dan bij ons vertrek vanuit Geel. Gelukkig troffen we in White Star een mooie grasmat, die er wel nat bijligt maar zeer goed bespeelbaar.
Daarnaast hoopte iedereen dat we ons goeie spelniveau van vorige week konden verder zetten.
Onze kleppers hebben de booschapjes goe begrepen want vanaf minuut 1 vliegen ze er vol in! Het zit ook meteen goed en we proberen de voetballende oplossingen te gebruiken. Ook White Star is echter goed uit de startblokken gekomen en zo krijgen we een evenwichtig begin met kansen aan beide zijden. Ferre is vandaag in goeie doen en gebruikt meerdere keren de knepen die hij van trainer Jan heeft geleerd. Dan 9’, de WS doelman trapt uit en Floris onderschept het leder, hij legt goed af voor zichtzelf en lepelt de bal mooi over diezelfde goalie, 0-1. WS laat echter niet onbetuigd en 4’ later combineren zij door onze defensie en ronden deze mooie aanval ook af, 1-1 is ook meteen de korte ruststand. Makkelijk werk voor de trainer want veel woorden dient hij aan dit spel niet te besteden. Blijf op dit niveau voetballen. Er wordt enkel wat meer secuurheid gevraagd in onze verdediging. Ook het 2de kwart blijven we op een meer dan aanvaardbaar niveau het spelletje spelen. In de 4’ komt er weer een goaltje uit het mandje van de kansen gevallen na een zeer knappe combinatie Lomme-Sander, die de bal voortrekt en Floris de bal op geheel eigen wijze met buitenkantje rechts naast de doelman in het mandje devieert. Prachtig doelpunt! 2’ later trapt diezelfde Floris opportunistisch naar doel en de bal belandt pardoes boven op de kruising, wow. Er wordt echter niet meer gescoord en we wippen ff binnen voor wat verwarming en het nodige vocht. Ook in de kleedkamer zit de sfeer goed, want als Wout even moet bekomen van een trap op de dij deelt iedereen zijn bezorgdheid met hem. Knap manne!!
De 2de helft start met een kleine opdoffer als WS na 2’ de score terug in evenwicht brengt. Maar ons ploegske zit vol vertrouwen en ze antwoorden meteen met de voeten. Sander stuurt mooi Kobe diep, die de bal knap meeneemt en ook nog eens even elegant binneknalt, 2-3! Het festival Kobe is hiermee op gang geschoten want wat er nadien volgt kunnen we in grote termen omschrijven als de Grote Kobe-show! Niet dat de rest van onze kleppers plots stilstonden, absoluut niet! Ook zij bleven vliegen, rennen, duiken en weer opstaan…. Maar Kobe lukt een echte ‘Quattrick’… of hoe noem je anders 4 goalen op een rijtje?? De 2de van Kobe komt er weliswaar pas in de 10’ van het laatste kwart, maar ook deze was een beauty, zowel qua voorbereiding van Wout en Xander als de afwerking van Kobe. Minuutje later is het Kobe die nu solo de weg naar doel vindt en onhoudbaar binnenknalt. En nog eens 2 minuten later is het weer prijs voor Kobe: kort combiwerk tussen Lomme en Lieselot. Zij trekt prima voor vanop rechts en Kobe werkt de bal in één oogstrelende draaibeweging binnen, de 2-6 is een feit! Spijtig van de 2 tegendoelpuntjes die we in de allerlaatste minuut nog moeten slikken, maar dat kon de pret echt niet meer bederven! Eindscore 4-6.

Conclusie: Prima wedstrijd van Iedereen, zonder uitzondering, met 1 absolute uitblinker vandaag, Kobe alias Mr Quattrick! PROFICIAT gasten!!!!!!!

Zij speelden: Korneel Wuyts, Floris Vangrieken, Kobe Belmans, Xander Vervoort, Senne Binnemans, Lomme Hannes, Lieselot Vandecraen, Sander Herrijgers, Wout Caethoven, Ferre Leysen