U11 A – Berg&Dal : 12-2

Voor de wedstrijd van vandaag konden we weer rekenen op assistentie van een aantal U10 jongens. Samen met onze U11 gaan ze goed van start. We hebben licht veldoverwicht, dwingen kansen af via Milan en Matteo maar we missen nog de juiste richting voor de score te openen. Dit komt Mats wel even voordoen want op enkele minuten kan hij 2x netjes scoren. Gaandeweg combineren we beter en beter en we vinden nu ook de weg naar de netten via Milan (na voorbereidend werk van Mattias) en ook Matteo en Mattis zetten een streepje bij. De bezoekende aanvallen worden zelden echt gevaarlijk. We rusten met 5-0.

In het derde kwart komen de bezoekers toch feller opzetten en kunnen ze ook tegenscoren. Maar Zammel pakt het heft weer in handen en een erg bedrijvige Milan doet er nog enkele in doel belanden. In het laatste kwart is er geen houden meer aan en komt het gevaar langs alle kanten. We combineren vlot en via 5 verschillende spelers scoren we tot het 12-2 staat. 

Speelden vandaag : Mats (3), Milan (3), Matteo (2), Lukas(1), Dries (1), Liene, Victor, Brent V (1), Mattias, Jules, Mattis (1), Ward VC