Vandaag kwam er Mols bezoek naar Zammel voor de wedstrijd van onze U11.

Onze groenhemden waren er klaar voor en nemen een vliegende start. Een gretige Liene zet de lijnen uit en al in de derde minuut zet ze Ernest op weg naar de 1-0. De bezoekers  reageren met een schot voorlangs. Maar als Dries even een versnelling hoger schakelt en inschuift zet hij Ernest op pad en staat het 2-0. De bezoekers laten zich opmerken door enkele tegenprikken en doelpunten. Groenwit heeft echter de overhand in het spel en ze combineren aardig maar vergeten de score op te drijven.  

Als Liene en Ernest uitpakken met een dubbele 1<2 werkt onze meid ook knap af . Even later zet een bedrijvige Xim zich goed door en brengt de bal bij Ernest en dan weten we intussen hoe laat het is. Ook Matteo laat zien dat hij zijn goede vorm nog steeds te pakken heeft en hij kan zijn doelpuntenaantal ook opdrijven . We combineren vlot vandaag en spelen heel wat kansen bij elkaar. Gaandeweg lopen we verder en verder uit. De versnellingen van Matteo, Dries en Ernest zijn zeer efficiënt en Lukas, Victor, Brent V, Rinse en Brent S spelen allen prima en zorgen ervoor dat Moldavo niet al te veel gevaar kan brengen en we eindigen met 10-3 op het bord.

Vandaag was ons U11 team een maatje te groot voor de bezoekers. Er werd vinnig en snel  samengespeeld en dit resulteerde in een duidelijke overwinning.

Speelden vandaag  : Liene(1) , Matteo (2), Victor, Dries(2), Ernest (5), Brent V, Brent S, Lukas, Xim, Rinse