Voor onze U11 stond er vandaag een verre verplaatsing richting Witgoor op de planning. Ter plaatse komen we in een knap nieuw complex terecht. Benieuwd wat we konden brengen vandaag.

De thuisploeg laat in het begin zien dat ze over een aantal gretige spelers beschikken die ook goed in duel gaan. Ze hebben tevens een krachtige spits in hun rangen en die zet al vlug de 1-0 op het bord. Groenwit is op alle plaatsen iets te laks en komen niet aan combineren toe. Raken ze toch aan de overkant is er een sterke doelman met gestalte die zijn job doet. De thuisploeg kiest er voor om iedere bal zo ver mogelijk uit te trappen en wij zijn niet alert genoeg. Hierdoor is er in het eerste kwart weinig te zien en is het eerder een rommelig spelverloop. In het tweede kwart gaat groenwit dan toch beter combineren en via een mooie aanval komt de bal bij  Mattis die aflegt voor de opkomende Quinten en de bordjes hangen gelijk. Enkele minuten later kan Ernest er nog eentje bijdoen en staan we op voorsprong. Intussen gaan we achteraan steeds beter om met de uit de lucht vallende ballen en komt er toch eentje door dan komt Victor gevat tussen. We rusten met 1-2 na een matige eerste helft.

In de tweede helft gaat de wedstrijd stilaan toch wat meer op de helft van de thuisploeg door en kunnen we een aantal wenkende kansen bij elkaar spelen. Maar de thuisdoelman doet zijn job. Op een tegenaanval lopen we toch pardoes tegen de gelijkmaker aan. Onze verdedigers Liene, Brent V, Victor, Twan en Jonas laten de aanvallers verder geen doorgang meer. Het laatste kwart zou dus beslissend worden. En daarin duwen we even door met vlotte combinaties via Dries, Lucas, Quinten en Matteo en een goed kaatsende Mattis waardoor Ernest de 2-3 kan scoren. Even later kan Matteo een assist van Ernest verzilveren en ook Dries kan nog scoren na doorzetten van Ernest en zo eindigen we met 2-5 op het bord mede door attente tussenkomsten van onze doelmannen Lucas en Mattis.

Vandaag was het geen hoogstaande partij. In het begin was het nogal rommelig en slordig maar gaandeweg konden onze U11 toch aan voetballen toekomen en werd de verdiende overwinning mee huiswaarts genomen.

Speelden  vandaag  : Liene , Victor, Dries (1), Ernest (2), Brent V,  Mattis, Twan, Quinten (1), Matteo (1), Lucas, Jonas