Voor onze tweede match van de competitie stond een treffen tegen St Dimpna op de planning.

Ons 11-tal had hun zomeroutfit aangetrokken want de temperatuur was aangenaam warm.

Groenwit start prima aan de wedstrijd en drukt de bezoekers op hun helft terug. Al vlug zet Matteo de openingstreffer op het bord na voorbereiding van Liene. We lijken door te gaan op ons elan, Dries trapt enkele malen op doel maar de doelman staat pal. De bezoekers prikken af en toe tegen maar zijn niet echt gevaarlijk. Gaandeweg verwatert dan het spel een beetje en nemen we een aantal keer de verkeerde keuze in de laatste pass en zo kunnen de vele kansen niet in doelpunten omgezet worden.  Zo komen de bezoekers dan ook wat meer op het voorplan. Er wordt goed gestreden maar het is allemaal wat minder verfijnd vandaag en de wenkende kansen worden, mede door een goede doelman, niet benut. Aan de rust staat het dan ook nog maar 1-0.

In de tweede helft proberen we iets gerichter te spelen en na een uitbraak van Dries kan Ernest de netten doen trillen. Milan en Mattias spelen gedreven mee en vinden vandaag enkele malen het doelkader op hun weg. Pogingen van Sebastiaan, Lukas, Brent V en Brent S raken niet voorbij de goede doelman. Op aangeven van Liene kan Ernest er dan toch nog eentje bij in het mandje leggen.

De bezoekers hebben intussen ook 2x onze netten laten trillen en zo eindigen we op 4-2.

Vandaag vergaten onze U11 om de wedstrijd al in de eerste helft in een definitieve plooi te leggen. Ze verzuimden hun overwicht te verzilveren waardoor de bezoekers  zich niet gewonnen gaven. Hierdoor moest er tot het laatst gestreden worden om de overwinning in Zammel te houden.

Speelden vandaag  : Liene , Matteo (1), Victor, Milan, Mattias, Dries, Ernest (3), Brent V, Brent S, Sebastiaan, Lukas