Voor de opener van het seizoen trokken we over de berg naar Berg&Dal. Een lekker najaarszonnetje was van de partij en we waren benieuwd wat we met deze aangepaste kern konden teweeg brengen.   

Ons U11 team neemt een vliegende start en in de eerste minuut heft piloot Ernest al beet. Dan zit de wedstrijd een tijdje in evenwicht met hel wat middenveldspel als gevolg. Het extra grote veld waar we op spelen  is in het voordeel van de snelle spelers op het veld. Dries heerst in verdedigend opzicht en Ernest in aanvallend opzicht. Daar tussen speelt Liene uitstekend en onze vleugels Matteo en Lander zetten mee druk naar voor. Ernest zet de 0-2 op het bord na assist van Liene. Na de korte break lopen we toch op een tegenaanval van de thuisploeg en staat het 1-2. Maar dan komt de groenwitte trein compleet onder stoom en wordt er knap gespeeld en erg sterk afgewerkt. Onze U10 Lander en Jules spelen knap mee, ook Brent V,  Brent S en Lukas hebben de goede vorm te pakken. Victor speelt heel attent mee en moet toch enkele malen gevat plat gaan. We heersen bijna overal op het veld, combineren naar harte lust en we gaan rusten met 1-6 op het bord.

In de tweede helft verslappen we niet en de thuisploeg laat de schouders wat zakken.   Al snel knalt Liene een vrijschop onder de lat, even later heeft Lukas een mooie assist voor een ontketende Ernest in huis en als ook Matteo de netten laat trillen staan de dubbele cijfers op het bord. Onze verdedigers Jules, Dries, Brent V en Lukas spelen sterk.  Lukas bekroont zijn prima wedstrijd ook nog met een doelpunt. En Matteo knalt de laatste onhoudbaar tegen de touwen zodat we eindigen met 2-12.

In het eerste kwart was het wedstrijdbeeld nog in evenwicht, maar daarna was groenwit duidelijk te sterk voor de moedige thuisploeg. Prima collectief spel en een knappe afwerking zorgde voor een ruime zege.

Speelden prima  : Liene(1) , Matteo (2), Victor, Jules, Lukas (1), Dries, Ernest (8), Brent V, Brent S, Lander