Verslag Oevel - U11 : 2-4

Vandaag trokken we voor onze eerste U11 match naar Oevel. Deze vriendschappelijk wedstrijd kon plaatsvinden met het in acht nemen van de geldende voorschriften.

Ons 10tal had er zin in en na een goede opwarming vlogen ze er vol tegenaan. We weten dat de Oevelianen over een prima elftal beschikken met enkele sterke spelers. Dit was al snel te merken want de wedstrijd gaat aan een prima tempo op en af. Wij kunnen de openingstreffer scoren via Brent S op aangeven van Ernest. Even later hangen de bordjes weer in evenwicht. In het tweede kwart is Quinten efficient bezig en hij werkt de bal 2x mooi tegen de touwen en zo rusten we met 1-3. In de tweede helft blijft het spannend en de Oevel scoort tegen na een knappe actie van hun sterke flankaanvaller. Maar groenwit blijft alles geven en ze combineren een aantal leuke kansen bij elkaar en Brent S kan er nog eentje van benutten. Onze doelmannen Victor en Mattis hebben zeker ook hun werk gehad maar konden verder onheil vermijden en w eindigen met 2-4.

Vandaag speelde ons 10 tal een aangename partij die al aan een behoorlijk tempo werd gespeeld.

2 vinnige ploegen die sportief alles gaven. Groenwit toonde prima  acties, zowel verdedigend als aanvallend, enkele leuke combinaties en inzet tot op het einde en zo was dit een aangename opener van het seizoen. Een gave collectieve prestatie want iedereen  speelde sterk.

Ook dank aan Oevel voor de goede organisatie.

Speelden vandaag allen prima : Brent S (2), Liene, Quinten(2), Rik, Levi, Dries, Victor, Mattis, Ernest, Lukas