Verslag Punt-Larum A - U10 B : 4-3

Vandaag trokken we met een grote U10 bende van 12 spelers naar het nieuwe PuLa complex in Geel.
De terreinen hebben daar geen last van de overvloedige regenval en liggen er piekfijn bij. Ons 12-tal is klaar voor de steeds leuke en spannende wedstrijden tegen de PuLa brigade.
De wedstrijd gaat van start en beide ploegen tonen hun gretigheid. De thuisploeg rukt herhaaldelijk op maar langs de zijde van een sterk spelende Lore is vandaag geen doorkomen aan. Ook Jonas, Dries en Lenn spelen attent en stoppen tijdig het gevaar. Aan de overkant kunnen we via Liene, Brent V en Rik ook voor gevaar zorgen, maar de score wordt geopend via een erg bedrijvige Brent s en aan de eerste break staat het 0-1. In het tweede kwart gaat de wedstrijd nog steeds mooi op en af en hebben we en attent keepende Victor nodig om zijn doel te vrijwaren. Iedereen zet zijn beste beentje voor en onze debutant Levi laat zich ook opmerken met enkele gevatte acties. In de 21ste minuut hebben we pech als we een bal ontzetten en deze via een Punts been afwijkt en in doel beland. Als 2 minuten later een speler hard trapt tegen een door ons ingespeelde bal , dan vliegt die pardoes vanop en 25 m in ons doel. Daarmee gaan we de rust in met 2-1 op het bord.
In de tweede helft gaat groenwit iets dominanter spelen en zien we Tomas meerdere raids uit zijn sloffen schudden. Op eentje daarvan kan Brent V de bal mooi binnentrappen. Andere pogingen stuiten op de doelman of in het zijnet. De thuisploeg lukt er echter wel weer in om hun kansen te benutten en we staan 4-2 achter aan de laatste break. Voor de laatste 15 minuten trekken we alle aanvalsregisters open en is het bijna al groenwit wat de klok slaagt, maar het ontbreekt ons aan de nodige efficientie en een kleine dosis geluk. Enkele schoten van Dries zoeven vlak naast de paal, Liene trapt op de doelman, Victor, Tomas en Levi zijn er ook dichtbij, en er wordt nog tegen de paal getrapt. De pogingen van de thuisploeg worden vandaag vakkundig te niet gedaan door en prima spelende Quinten. Nog 1x kunnen we de netten doen trillen via Brent S en zo eindigt deze wedstrijd op 4-3.
Vandaag speelde ons 12 tal een aangename partij waarbij ze minstens aanspraak mochten maken op een puntendeling. Iedereen speelde met veel inzet en we kunnen dan ook terugkijken op een leuke en sportieve wedstrijd.

Speelden vandaag prima : Brent S (2), Liene, Quinten, Brent V (1), Lore, Levi, Lenn, Dries, Rik, Jonas, Tomas, Victor