Verslag U10 A – Houtvenne : 4-4

Met de komst van Houtvenne stond er een sterke tegenstander op het programma en waren we benieuwd of we voldoende weerwerk konden bieden.
Onze withemden starten gretig aan de match en hebben licht overwicht wat na enkele minuten resulteert in de openingstreffer als een verdediger bezwijkt onder de druk en in eigen doel trapt.
Een bedrijvige Ernest is herhaaldelijk een gesel voor de bezoekers en Mattis werkt zijn voorbereiding netjes af. Matteo en Milan spelen aardig mee en Morris heeft intussen zijn handen vol op het middenveld. De bezoekers steken toch herhaaldelijk de neus aan het venster maar achteraan spelen Liene, Dries, Lander en Twan prima en we staan slechts 1 doelpuntje toe waardoor we gaan rusten met 2-1 op het bord na een prima eerste helft van onze kant. In de tweede helft schakelt Morris eindelijk een versnelling hoger en dit resulteert al vlug in de 3-1. Maar hierna komen de bezoekers toch feller opzetten en is het soms alle hens aan dek bij ons. Er dient wat feller gestreden te worden en er dient ook iets vlugger gereageerd te worden zonder balbezit. De bezoekers werken efficiënt af en we staan 3-4 achter op 10 minuten van het eind. Via een bedrijvige Liene en een gretige Lander kunnen we Ernest nogmaals in positie brengen en deze zet de 4-4 stand op het bord met nog 8 minuten te spelen. Er zijn nog hete standjes aan beide zijden maar we eindigen met 4-4 op het bord.
Vandaag speelden onze withemden een prima eerste helft tegen een sterke tegenstander. De tweede helft ging wat moeizamer en het combinatiespel werd afgewisseld met hard werken om zo toch een terecht gelijkspel uit de brand te slepen.

Speelden vandaag prima : Dries, Liene, Mattis, Morris, Matteo, Ernest, Lander, Twan, Milan, Victor