Verslag U10 A – Oosthoven A : 1-7

Met de komst van Oosthoven stond er een moeilijke tegenstander op het menu en waren we benieuwd of we het goede van de laatste weken konden doortrekken.
De wedstrijd start en al vlug blijkt dat de bezoekers een stevig middenveld hebben en een snelle aanvalslinie. Maar na enkele minuten komen we op dreef en laten we meerdere knappe collectieve aanvallen zien waarbij telkens iemand afgezonderd wordt richting doel. Wat de laatste weken toch vaak lukte nl scoren, is echter vandaag een probleem en de uitgelezen kansen worden niet benut. Ernest, Morris en Matteo hebben hun vizier niet precies staan vandaag en de bal wil er niet in. De bezoekers kiezen meestal voor de lange ballen, maar die leveren vooralsnog weinig op omdat we achteraan de overhand hebben. Als we dan geschenkjes uitdelen pakken ze die dankbaar aan en we gaan rusten met 0-2 op het bord. In de tweede helft blijven we proberen maar gaandeweg krijgen we het moeilijker. De bezoekers tonen zich gretiger en de diepe ballen beginnen nu wel gevaar op te leveren omdat zij vooraan 3 snelle paarse aanvallers hebben lopen die achter iedere bal blijven gaan. Als ook nog 1 van de vele hoge ballen pardoes in doel beland dan weten we hoe het gaat aflopen. Heel wat van onze pogingen worden door de prima doelman gepareerd en we raken ook nog enkele malen het doelkader vandaag. De bezoekers blijven met veel overgave spelen en sommigen van onze spelers laten stilaan de moed zakken en zo zullen we eindigen met een 1-7 nederlaag vandaag.
Vandaag begonnen onze U10 sterk maar vergaten ze om enkele doelpunten voorsprong te nemen. Gaandeweg deemsterden enkelen van onze spelers een beetje weg en hierdoor kregen de bezoekers stilaan meer en meer grinta en drive waardoor zij wel beloond werden met doelpunten. De cijfers zijn niet helemaal de juiste weergave van de wedstrijd, maar de overwinning is zeker wel verdiend voor de bezoekers.

Speelden vandaag : Dries (1), Liene, Mattis, Morris, Matteo, Ernest, Lukas, Lucas, Twan