Verslag U10 B – Beekhoek A: 3-7

Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen Beekhoek op het programma. Voor de gelegenheid speelde ons team in de witte outfit. Benieuwd wat we er gingen van maken.
De bezoekers starten het best en in de aanvangsminuten lopen ze uit tot 0-2. Maar gaandeweg komt Zammel op het voorplan onder aanvoering van een sterke Liene en een vinnige Lander. We kunnen de aansluitingstreffer scoren via Brent s en even later vliegt een pegel van Rik net naast de kruising naast. De wedstrijd gaat zeer evenwichtig op en af en er wordt gretig gevoetbald aan beide zijden. Quinten is sterk bezig en lost heel wat problemen op achteraan. We combineren een aantal leuke kansen bij elkaar maar we zijn niet efficiënt. Een doortastende Lander kan toch de zeer verdiende gelijkmaker scoren. Net voor rusten laten we ons toch iets te makkelijk ringeloren en staat het 2-4 aan de pauze. In de tweede helft zijn we achteraan wat te slordig begonnen en op 5 minuten hangen er 3 tegen onze touwen. Na een herschikking van de manschappen is het stilaan weer aan onze withemden. Een ontkende Lander is bijna onstuitbaar vandaag maar kan spijtig genoeg slechts 1 goaltje extra laten noteren. We krijgen nog kansen via Tomas, Rik en Liene maar de bal wil er niet meer in. Quinten, Lore, Lucas en Ward hebben achteraan de touwtjes in handen en laten nu geen meer tegenscoren en zo eindigen we met 3-7 op het bord.
Vandaag waren onze withemden zeker niet de mindere van Beekhoek, maar zat het verschil weerom in het afwerken van de kansen. Net voor en na rust waren we enkele minuten iets te slap, maar de rest van de partij zat zeker in evenwicht en onze boys en meiden bleven er vol voor gaan.

Speelden vandaag : Lore, Brent S (1), Ward, Liene, Quinten, Jonas, Lucas, Tomas, Rik, Lander (2)