Verslag U10 A – Lierse Kempenzonen A : 15-6

Met de komst van Lierse-Kempenzonen waren we benieuwd welke tegenstander dit ging worden. Zij hebben blijkbaar een jeugdige groep in onze reeks ingeschreven.
Al snel blijkt dat deze spelers allen wel technisch onderlegd zijn en heel veel gretigheid tonen. Groenwit start echter prima en we hebben al vlug de score geopend via Matteo. Geelzwart probeert de bal te laten rondgaan maar ze stuiten vandaag op sterke en snel handelende thuisspelers en in minuut 4 zet een vinnige Mattis de 2-0 op het bord. De jonge gele leeuwen laten niet af en zitten snel op de speler in balbezit op en dwingen onze spelers zo tot sneller te handelen. Dit doen we dan ook knap en er worden heel wat mooie, snelle combinaties op de mat gelegd en de score loopt gestaag op. Het gevaar komt langs alle kanten met 6 verschillende doelpuntenmakers voor de rust als gevolg. De aanvalspogingen van LK raken zelden voorbij onze sterke verdediging. Net voor de rust kan LK toch de 0 wegvegen en staat het 8-1. In de tweede helft starten we weer fel en lopen we nog verder uit. Na een aantal positiewissels komt er in het laatste kwart een beetje meer evenwicht in de wedstrijd en zo eindigen we met 15-6 op het bord.
Vandaag speelden onze boys en girl een prima wedstrijd tegen een jonge maar zeer gretige ploeg. De bezoekers waren echter niet opgewassen tegen een snelle en vandaag ook een snel handelende thuisploeg waardoor er toch een aanzienlijk verschil in de wedstrijd was.

Speelden allen prima :Dries (3), Ernest (3), Matteo (4), Morris (1), Twan, Liene (1), Lukas (1), Victor, Lenn, Mattis (2)