Verslag U10 B – Oevel : 1-15

Vandaag kwam Oevel op bezoek voor de wedstrijd tegen ons U10 team. In een ver verleden hadden we daar al tegen gespeeld en onthouden dat dit een sterk team was. Benieuwd wat we daar konden tegen brengen vandaag.
Al vlug blijkt dat deze ploeg een maatje te groot is voor ons team. Gespekt van het nodige gestalte, snelheid en gretigheid waardoor al snel de wedstrijd uit evenwicht is. Ons team doet wel hun best maar ondergaat duidelijk de wet van de sterkste en na 15 minuten staat het 0-5 en hebben wij amper aan de overkant kunnen geraken. In het tweede kwart komen we iets beter in de wedstrijd en we proberen steeds uit te voetballen via Ernest en onze vleugels Lukas, Ward, Lander en Brent S. Maar we raken moeilijk aan echte kansen. Lucas keept sterk maar tegen een overmacht is hij ook een aantal keren kansloos. Tegen de rust aan komen we via een gretige Tomas en Lander toch enkele keren piepen maar de doelman verschalken lukt niet. We rusten met 0-7. In de tweede helft herschikken we enkele posities en zowaar kunnen we een aantal keren uitbreken. Lucas speelt attent achteraan en via Ernest, Milan en Lander trekken we ten aanval. Ook Rik doet zijn duit in het zakje. Ward,Lore en Brent S maken hun tegenstanders het moeilijk en zo verloopt het derde kwart best evenwichtig en kunnen de bezoekers slechts 2x scoren. Onze 3 youngsters laten zich ook niet doen tegen hun grote opponenten en zetten hun beste beentjes voor. In het laatste kwart starten we goed en via een snelle uitbraak van Milan is de 0 van het bord. Maar dan vinden de bezoekers het welletjes en steken een tandje bij waarbij de ballen er nog vlot invliegen om te eindigen bij 1-15.
Vandaag deden onze spelers echt wel hun best maar waren ze niet opgewassen tegen deze veel te sterke tegenstander. Als het niveauverschil zo groot is vallen er dan ook geen conclusies te trekken.
Volgende keer gaan we weer ons uiterste best doen ook al is de tegenstander weer van een andere orde.

Speelden vandaag : Ward, Lander, Tomas, Milan (1), Lore, Rik, Lucas, Brent S, Lukas, Ernest