De match tegen Rauw werd verplaatst naar vrijdagavond , altijd leuk om het weekend al voetballend in te zetten. Vaste afgevaardigde Jos Van Den Eynde kon er jammer genoeg niet bij zijn , hij had andere verplichtingen. Jef Peeters nam zijn taak over als afgevaardigde , hij nam ook pen en papier mee richting Rauw voor een klein verslagje te maken van de wedstrijd. Hij werd natuurlijk bijgestaan door T1 Dieter en verzorger Jamie. Onze Reserven A zijn het seizoen goed gestart , met een knappe 6 op 9 trokken we naar het Molse Rauw. Bij het aankomen zagen we meteen de schitterende velden liggen , A en B veld lagen er piek fijn bij , een complimentje toch wel voor de Rauwse terreinverzorger , chapeau voor het resultaat. Dieter zat met een luxe probleem , 15 spelers op het wedstrijdblad. Captain Penny laat de opwarming nog over aan vaste captain Glen VDE , hij zet alle manschappen scherp voor de start van de wedstrijd. We weten van het verleden nog , dat in Rauw voetballen nooit niet makkelijk is , daarom scherpte tijdens de opwarming al gevraagd. Een klein probleem voor de wedstrijd , dat ook meteen opgelost wordt , de scheidsrechter is niet komen opdagen , de Rauwse afgevaargide zorgt voor een vervanger , alvast bedankt! 

We kunnen starten aan de wedstrijd , waarin Zammel toch iets te laks begint in de beginfase. Veel slordigheden en veel slechte inspeelpassen bij groen wit , waardoor we het ons zelf moeilijk maken. We hebben vooral ook moeilijkheden met de 3 snelle spitsen van Rauw , het is even zoeken in het begin. We helpen Rauw ook nog een handje , in minuut 3 verliezen we de bal achteraan en de Rauwse spits kan hem in de korste hoek voorbij Kevin trappen , 1-0 en meteen achtervolgen voor Zammel. We reageren ook meteen en Zammel begint beter in de wedstrijd te komen en vooral de bal het werk te laten doen , meteen een minuutje later kunnen we een mooie aanval opzetten , Ward met een prima lange bal op de inschuivende Abder , prima voorzet richting de 2de paal waar Stef Heylen een teenlengte te kort komt , voor de gelijkmaker binnen te schuiven , mooie aanval wel. Zammel begint de combinaties te zoeken en het is nu Rauw dat terug krabbelt , ze hebben moeilijkheden met het baltempo van groen wit. Op minuut 5 kan alweer Ward een lange bal versturen op Stef Heylen , zijn schot gaat voorlangs. Toch is het achteraan bij Zammel oppassen geblazen voor de snelle tegenstoten van de spitsen van Rauw , ze zorgen vooral met hun snelheid voor gevaar , maar we vangen ze vrij goed op. Op minuut 23 krijgen we een hoekschop via Ben , prima getrapt richting 2de paal waar Robbe Symoens komt ingelopen en goed naar beneden knikt , de bal botst maar net over. Op minuut 26 alweer een corner via Ben , deze beland voor doel en in een geharrewar beland de bal bij Lennert die de 1-1 verdiend tegen de netten duwt. Zammel is de betere ploeg en Rauw kan er weinig tegenover zetten. Op minuut 27 noteren we een voorzet van Stef Heylen , Arnaud loopt prima over de bal en laat hem voor Robbe Symoens die beheerst de 1-2 binnen knalt , Zammel verdiend op voorsprong , het hadden er al meer kunnen zijn. In de 30ste minuut prima kruisbal van Jels op Stef Heylen , die op zijn beurt Glenn Wouters bedient die van iets buiten de 16 kan draaien en aanleggen , een geweldige pegel in de verste hoek en hij zet de 1-3 op het bord. De viering mag er ook zijn , hij doet een koprol om is zot te doen zeggen ze wel eens , als het sterren op de dansvloer zou zijn , zou ik een 9,5 op 10 geven. In de 34ste minuut , goed druk zetten van Zammel op de Rauwse verdediging , Glenn Wouters kan veroveren en duwt prima breed tot bij Lennert die op zijn beurt op Stef Heylen breed legt , zijn schot wordt goed gepakt door de doelman. Net voor de rust , slecht inspelen achteraan bij Rauw , Glenn Wouters is bij de pinken en werkt de 1-4 makkelijk in doel. 1-4 is ook de ruststand.

Dieter heeft de luxe om onder de rust Cisse , Glen VDE , Niels en Stef Beyens nog in te brengen. 4 frisse wissels en knallen maar in de 2de helft. De 2de helft start met veel middenveldspel voor beide ploegen , we noteren niet meteen veel kansen. Op minuut 62 kan Arnaud eens aanleggen richting doel , maar zijn schot gaat hoog over. Rauw kan weinig tegenover zetten en beperkt zich tot veel middenveldspel en verdedigen. Zammel voetbalt de wedstrijd goed uit , ze laten geduldig de bal goed rond gaan en komen weinig of niet in de problemen achteraan. Betrouwbaar sluitstuk Kevin staat goed te keepen en achteraan houd onze verdediging het goed dicht. Op de 78ste minuut kan Cisse eens mee inschuiven , hij probeert het eens van ver , maar zijn schot gaat naast. In minuut 80 , Ben krijgt de bal in de voetjes , hij probeert het eens met een verre plaatsbal de thuis doelman pakt uit met een prima reflex en duikt de bal in hoekschop. In minuut 86 wordt de bal weggewerkt achteraan bij Rauw , Jels krijgt hem in de voeten iets buiten de backlijn , hij pakt uit met een geweldig schot en de bal spat uiteen op de paal , dit verdiende meer. Op minuut 88 alweer een prima aanval van groen wit , Abder met de prima voorzet richting de paal , Stef Heylen kan net niet tegen de netten duwen. In de allerlaatste minuut legt Ben de bal goed af op de inlopende Wouters , zijn schot gaat hoog over. Dit was ook het laatste wapenfeit en Zammel wint verdient met een mooie 1-4 op Rauws grondgebied. Een knappe 9 op 12 voor onze reserven A , doe zo verder mannen! Dikke chapeau!

Voor Zammel speelden: Kevin Coertjens , Abder , Jels Dauwen , Ward Molenberghs , Gust Baeck , Robbe Symoens , Arnaud Penders , Ben Haesen , Glenn Wouters , Lennert Deceuster , Stef Heylen , Glen Van Den Eynde , Cisse Biesemans , Niels Vervoort , Stef Beyens