Laatste kalenderwijziging was op 5/2/2020.

Download hier de laatste versie.

 

KFC Zammel zit ook op Trooper:

Trooper KFC Zammel

 

Privacy verklaring KFC Zammel:

Download hier

 

Dag trainers,

Het is exact 3 weken geleden dat de corona-maatregelen van start gingen en jullie werking plots werd stopgezet. Maatregelen die spijtig genoeg nog zeker tot na de paasvakantie zullen gelden.

Maar er is ook goed nieuws. Van de ordediensten krijgen we te horen dat jullie met zen allen (op enkele na) de maatregelen perfect opvolgen.
We willen dan ook onze Geelse jongeren bedanken omdat jullie zo massaal in jullie kot blijven!
Dat dit niet makkelijk is, weten we allemaal. Zeker nu het beter weer wordt, is de drang om naar buiten te gaan en met vrienden samen te komen bijna niet te houden.
We willen dan ook alle jongeren laten weten dat ze goed bezig zijn, maar dat ze zeker moeten volhouden.

Hiervoor zouden we graag jullie hulp inschakelen. We zijn op zoek naar Geelse jongeren, trainers of Sporters met een groot platform die onze boodschap mee willen verspreiden.
Als Trainer kan je invloed hebben op het gedrag van je eigen spelers, leden, ouders, enz… Zie jij het zitten om je eigen achterban een hart onder de riem te steken en hen aan te moedigen om thuis te blijven?
Hoe je dit aanpakt mag je zelf invullen. Bezorg hen een leuk briefje, zet een videoboodschap op Facebook, bel hen even op, organiseer een skypegesprek met alle spelers …, laat je creativiteit de vrije loop!
Zaken die belangrijk zijn om mee te geven in je boodschap zijn:

-> Het zijn tijdelijke maatregelen die ervoor moeten zorgen dat je elkaar snel terug kunt zien, opnieuw samen kunt sporten
-> Als je nu je best doet, kunnen we misschien de zomer redden en sneller beginnen trainen.
-> Een oproep die vrienden en leden aanspoort om thuis te blijven en vol te houden (ook al is het moeilijk met dit warme weer).

Alvast een dikke merci. Heb je nog vragen of weet je niet goed hoe je hier aan kunt beginnen?
Contacteer me via mail, Facebook of Whatsapp.

PS: goed bezig en tot één van de volgende!

Vriendelijke groeten,
Kurt De Hondt

Sportclubondersteuner Geel